Thuisbatterij installatie

Uw thuisbatterij laten installeren door ervaren professionals: dat is waar u naar verlangt. En bij Accu Today is dat precies wat u mag verwachten.

  • Maatwerk installatie, precies wat u nodig heeft. Maatwerk installatie, precies wat u nodig heeft.
  • Uw thuisbatterij, onze expertise. Uw thuisbatterij, onze expertise.
  • Perfect passende installatie, geen verspilling. Perfect passende installatie, geen verspilling.

Persoonlijke energieoplossingen? Vraag nu gratis advies.

Uw behoeften, onze fabrikanten: een perfecte harmonie.

Heeft u zonnepanelen?

Thuisbatterij

Een thuisbatterij kopen is de sleutel tot energieonafhankelijkheid. Maak optimaal gebruik van opgeslagen zonne-energie, ook als de zon niet schijnt. Verlaag uw energierekening en draag bij aan een duurzamere wereld. Ontdek meer over de voordelen en mogelijkheden van thuisbatterijen bij Accu Today.

Thuis batterijen

Zakelijke batterij

Met grootschalige energieopslag verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar voorkomt u ook ongewenste stroompieken en verhoogt u de algehele bedrijfscontinuïteit. Dit is met name ideaal voor bedrijven die snel groeien en een duurzame, groene visie nastreven. Ontdek hoe grootschalige energieopslag uw onderneming vooruit kan helpen.

Zakelijke batterijen

Thuisbatterij laten plaatsen

Bij Accu Today begrijpen we het belang van een soepele en zorgeloze installatie van uw thuisbatterij. Onze gespecialiseerde installateurs, met uitgebreide ervaring in het installeren van thuisbatterijen, garanderen een professionele en efficiënte service:

1. Veiligheid en expertise:

Onze aanpak is veiligheid eerst. We houden ons strikt aan de NEN 1010 en NEN 3140 normen, zodat uw thuisbatterij installatie vlekkeloos verloopt.

2. Voorbereiding en afwerking:

De installatie begint met de voorbereiding van de meterkast en het netjes wegwerken van bekabeling. Installatie en Integratie: We installeren de thuisbatterij en omvormer zorgvuldig en zorgen voor een naadloze koppeling met uw bestaande systemen.

3. Testen en monitoren:

Na installatie testen we alles grondig en stellen we een monitoringsplatform in, zodat u uw energieopslag gemakkelijk kunt beheren.

4. Ondersteuning en service:

Onze service stopt niet bij de installatie. Wij staan altijd klaar om ondersteuning te bieden bij eventuele vragen of problemen.

  • Altijd persoonlijk advies – wél zo fijn
  • Razendsnelle levering
  • Installatie bij jou op locatie
  • Montage door echte vakmannen

We laten je niet wachten

Razendsnelle levering

We laten je niet wachten
Mick laad (t) zich niet gek maken06 159 44 669

De installatiedag van uw thuisbatterij

Bij Accu Today zorgen we voor een soepele en efficiënte installatiedag. Een goed geplande voorbereiding staat centraal in ons proces, waarbij een van onze ervaren installateurs vooraf een werkopname doet. Zo zorgen we ervoor dat de installatie meestal binnen één dag voltooid kan worden.

1 Omvormer plaatsen:

In overleg met u kiest de installateur de ideale plek voor de omvormer. We houden rekening met de warmteafgifte en de nabijheid van de meterkast voor een efficiënte installatie.

2 Kabeltraject leggen:

We zorgen ervoor dat de kabels netjes en zo onopvallend mogelijk worden weggewerkt, met gebruik van witte kabelgoten indien nodig, zodat uw huis netjes en geordend blijft.

3 Thuisbatterij plaatsen:

De thuisbatterij wordt vlakbij de omvormer geplaatst. Bij wandmontage wordt de muur zorgvuldig gecontroleerd voordat de muurbeugel wordt bevestigd. Onze installateurs werken altijd in teams om de batterij veilig te plaatsen.

4 Afwerking en afronding:

Onze installateur neemt de tijd om alles netjes af te werken en het systeem volledig te testen. Aan het einde van de dag wordt het eindresultaat met u doorgenomen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met de installatie. Bij Accu Today streven we ernaar om de installatie van uw thuisbatterij niet alleen effectief, maar ook zo aangenaam mogelijk te maken.

Een accu thuis laten installeren?

Waar heb ik allemaal mee te maken bij de installatie van een accu thuis? Wij helpen u graag een handje op weg.

Geef mij advies
Wat zijn de vereisten voor de installatie van een thuisbatterij?

Voor de installatie van een thuisbatterij is een geschikte, droge ruimte nodig met een stabiele temperatuur. De elektrische infrastructuur van uw huis, inclusief de meterkast, moet compatibel zijn met de specificaties van de thuisbatterij. Onze experts kunnen dit voor u beoordelen tijdens een voorinspectie.

Hoe lang duurt de installatie van een thuisbatterij?

De installatie van een thuisbatterij duurt meestal één dag. We streven ernaar om de installatie zo efficiënt en met zo min mogelijk overlast voor u uit te voeren.

Moet mijn elektrische systeem worden aangepast of geüpgraded?

Dit hangt af van de bestaande staat van uw elektrische systeem. In sommige gevallen kan een upgrade of aanpassing nodig zijn om de thuisbatterij te ondersteunen, wat onze installateurs veilig en volgens de normen zullen uitvoeren.

Wat zijn de kosten van de installatie?

De kosten van de installatie variëren afhankelijk van de complexiteit van de installatie en eventuele benodigde aanpassingen aan uw elektrische systeem. Wij bieden een gedetailleerde offerte na een initiële inspectie.

Is mijn huis geschikt voor een thuisbatterij?

De meeste huizen zijn geschikt voor een thuisbatterij, zolang er voldoende ruimte is en de elektrische infrastructuur compatibel is. Onze specialisten kunnen een beoordeling maken van de geschiktheid van uw woning.

Hoe wordt de veiligheid van de installatie gegarandeerd?

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Onze installateurs zijn gecertificeerd en volgen strikte veiligheidsprotocollen. We zorgen ervoor dat elke installatie voldoet aan de geldende normen en regelgeving.

Hoe werkt de thuisbatterij samen met mijn zonnepanelen?

De thuisbatterij slaat de door uw zonnepanelen opgewekte energie op, die u vervolgens kunt gebruiken wanneer de zonnepanelen minder of geen energie produceren. Dit optimaliseert uw energiegebruik en vermindert de afhankelijkheid van het net.

Hoe kan ik de prestaties van mijn thuisbatterij monitoren?

U kunt de prestaties van uw thuisbatterij monitoren via een app of online platform, waarmee u real-time inzicht krijgt in energieopslag, -verbruik en -productie.

Wat zijn de garantievoorwaarden en het onderhoudsplan?

De thuisbatterijen komen met een fabrieksgarantie van doorgaans 10 jaar. Onderhoud is minimaal, maar wij bieden ondersteuning en service voor eventuele vragen of problemen.

Welke impact heeft de thuisbatterij op mijn energierekening?

De installatie van een thuisbatterij kan uw energierekening aanzienlijk verlagen, door opgeslagen zonne-energie te gebruiken in plaats van energie van het net. De besparing hangt af van uw energieverbruik en de capaciteit van de batterij.