Kiwatt batterij

De zakelijke batterij van Kiwatt kent vele toepassingen, door zijn modulaire opbouw kan deze batterij worden uitgebreid tot 800 kWh

  • Modulaire toepassing in blokken van 10 kWh Modulaire toepassing in blokken van 10 kWh
  • Naadloze integratie met bestaande bedrijfsinstallaties Naadloze integratie met bestaande bedrijfsinstallaties
  • Intelligentie optimalisatie d.m.v. software-updates Intelligentie optimalisatie d.m.v. software-updates

Meer informatie over de Kiwatt batterij?

Maak een afspraak en wij informeren u graag over de mogelijkheden van een Kiwatt batterij.

Zakelijke batterijen van Kiwatt

Kiwatt biedt zakelijke klanten geavanceerde oplossingen voor energieopslag, waardoor bedrijven efficiënter en duurzamer kunnen opereren. De Kiwatt zakelijke batterij, speciaal ontwikkeld voor ondernemers, is een modulaire oplossing die past in elke technische ruimte en naadloos integreert met bestaande bedrijfsinstallaties.

Met een capaciteit die varieert van 30 tot 800 kWh, ondersteunt Kiwatt bedrijven van elke omvang in hun energiebehoeften, zowel nu als in de toekomst. Door de modulaire opbouw kunnen ondernemingen hun systeem eenvoudig opschalen, afhankelijk van hun groeiende energiebehoeften.

Inzicht en beheer van uw verbruik

De Kiwatt batterij heeft het vermogen om ondernemers te helpen bij het beheren van hun energieverbruik en -kosten. Het slimme algoritme van Kiwatt houdt rekening wanneer het bedrijf hun eigen opgewekte zonne-energie wil gebruiken, energie uit de batterij willen inzetten, of goedkoper ingekochte netstroom zou willen gebruiken. Dit draagt niet alleen bij aan kostenbesparingen maar ook aan het vergroten van de duurzaamheid door het maximaliseren van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen​​.

Via de Kiwatt App heeft u real-time inzicht in energieverbruik en -opslag, waarmee ondernemers hun energiebeheer kunnen optimaliseren. De app maakt het ook mogelijk om direct op de energiemarkt te handelen, door overtollige energie te verkopen wanneer de prijzen gunstig zijn. Dit verhoogt de financiële voordelen en de onafhankelijkheid van het net​​.

Voor welke toepassingen is een Kiwatt batterij geschikt?

De zakelijke batterij van Kiwatt kent vele toepassingen. Door zijn veelzijdigheid is de batterij een prima oplossing voor verschillende branches en situaties.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholen met meerdere daken vol zonnepanelen, koeriersdiensten met een elektrische vloot, bouwprojecten, de agrarische sector en vele andere toepassingen.

Of u nu een klein bedrijf runt of een groot industrieel complex beheert, Kiwatt levert een flexibele, schaalbare oplossing die meegroeit met uw onderneming. Dit biedt niet alleen financiële voordelen, maar stelt uw bedrijf ook in staat een actieve rol te spelen in de energietransitie naar een duurzamere toekomst.

Klaar voor de volgende stap?

Tijd om te schakelen!