Terug naar overzicht

Een dag mee op installatie met Accu Today

Installatie
Leestijd: 3 minuten
Een dag mee op installatie met Accu Today
Mick Bakker

Wanneer u overweegt om uw energiehuishouding te verduurzamen, is het belangrijk om te kiezen voor een partner die niet alleen producten van hoge kwaliteit levert, maar ook een uitstekende service biedt. Accu Today, met zijn expertise in energieopslag, is zo’n partner. In dit blog nemen we u mee op een typische installatie dag, waarbij we drie adressen bezoeken en in totaal zeven batterijen succesvol installeren.

‘s Ochtends: de eerste Installatie van de dag
Onze dag begint vroeg, want duurzaamheid wacht op niemand. Bij het eerste adres installeren we twee thuisbatterijen. Deze klant, bewust van het milieu en de voordelen van energieopslag, koos voor onze oplossingen om zijn energieonafhankelijkheid te vergroten. Dankzij onze gecertificeerde monteurs en de nauwkeurige voorbereiding is de installatie vlot en efficiënt, met minimale overlast voor de klant.

 

 

 

‘s Middags: twee adressen, vier batterijen
Na een succesvolle ochtend verplaatsen we ons naar de volgende twee adressen. Bij het tweede adres installeren we ook 2 batterijen voor een klant die zo optimaal mogelijk gebruik wil maken van zijn zonnepanelen en 0 op de meter nastreeft. De derde stop is bij een particuliere klant die heeft gekozen voor 3 batterijen. Deze klant gaat enkel dynamisch handelen met de batterijen.

Elk bezoek toont de diversiteit van onze klanten en hun behoeften. Of het nu gaat om bekabeling aanleggen door kruipruimtes of het netjes wegwerken van een batterij, Accu Today levert maatwerk. Ons team van experts biedt niet alleen installatie maar ook persoonlijk advies om de beste energieoplossing voor u te vinden.

Einde werkdag
Aan het einde van de dag hebben we zeven batterijen geïnstalleerd bij drie verschillende klanten. Elke installatie werd zorgvuldig gepland en uitgevoerd door ons team van professionele monteurs, die niet alleen technische vaardigheden maar ook een klantgerichte benadering meebrengen.

Een dag mee op installatie met Accu Today is een dag vol duurzame energieoplossingen, professionele installaties, en tevreden klanten. Onze missie is om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Misschien interessant: