Terug naar overzicht

Kiwatt onze partner in energieopslag

Algemeen
Leestijd: 3 minuten
Kiwatt onze partner in energieopslag
Mick Bakker

Graag vertellen we u meer over Kiwatt, een innovatieve speler op het gebied van duurzame energieoplossingen. Vandaag duiken we dieper in hun vlaggenschepen: de Kiwatt thuisbatterij vanaf 10 kWh en de zakelijke Kiwatt batterij. Deze batterijen staan centraal in de transitie naar een duurzamere energievoorziening en bieden tal van voordelen voor huishoudens en verschillende soorten bedrijven.

De Kiwatt thuisbatterij
De Kiwatt thuisbatterij vanaf 10 kWh is ontworpen om het dagelijkse energieverbruik van veel huishoudens efficiënt op te vangen. Met deze capaciteit kan de batterij op een zonnige dag volledig worden opgeladen, waarna u de opgeslagen energie naar eigen inzicht kunt gebruiken. Dit betekent dat u kunt kiezen om de energie zelf te verbruiken tijdens piekmomenten of ’s nachts, of zelfs terug te leveren aan het net. Hierdoor bent u in staat om maximale controle te houden over uw energieverbruik en -kosten.

Een van de unieke punten van de Kiwatt thuisbatterij is de mogelijkheid om te dienen als noodstroomvoorziening. Dit betekent dat in het geval van een stroomstoring, de batterij automatisch inspringt om uw huis van stroom te voorzien, waardoor u niet in het donker zit. Dit is een essentiële functie voor veel huishoudens die afhankelijk zijn van een betrouwbare energievoorziening.

Voor huishoudens met zonnepanelen, vooral wanneer de omvormer verouderd is, biedt de Kiwatt thuisbatterij een financieel aantrekkelijke oplossing. Het maakt het mogelijk om het rendement van uw zonnepanelen te maximaliseren door overtollige energie op te slaan voor later gebruik. Dit is vooral belangrijk nu de salderingsregeling wordt afgebouwd, waardoor het direct verbruiken of opslaan van opgewekte zonne-energie financieel steeds aantrekkelijker wordt.

Voor meer informatie en een diepgaander inzicht in hoe een Kiwatt thuisbatterij vanaf 10 kWh uw energieverbruik kan transformeren, nodigen we u uit om de productpagina Kiwatt thuisbatterij te bezoeken. Daar vindt u gedetailleerde specificaties en meer informatie.

De Kiwatt zakelijke batterij
Voor zakelijke klanten levert Kiwatt top-of-the-line batterijsystemen die ondernemingen in staat stellen om hun activiteiten efficiënter en met een groter respect voor duurzaamheid te beheren. De Kiwatt zakelijke batterij, een product ontworpen met de ondernemer in gedachten, biedt een flexibele, modulaire benadering die moeiteloos in elke technische setting past en vlekkeloos aansluit op bestaande bedrijfssystemen.

Met opties variërend van 30 kWh tot een indrukwekkende 800 kWh, staat Kiwatt klaar om de energievereisten van bedrijven van alle groottes, zowel nu als in de toekomst, te ondersteunen. Dankzij het modulaire ontwerp van de systemen is het voor bedrijven mogelijk om hun energie opslagcapaciteit eenvoudig uit te breiden in lijn met hun groeiende energiebehoeften.

Het biedt ondernemingen de tools om hun energieverbruik en -uitgaven effectief te beheren. Het geavanceerde algoritme van Kiwatt analyseert nauwkeurig het optimale gebruiksmoment van zelf opgewekte zonne-energie, energie opgeslagen in de batterij, of voordeliger ingekochte netstroom.

Op de pagina Kiwatt zakelijke batterij leest u meer over de batterij en de verschillende toepassingen.
Ook is het mogelijk om vanaf hier een afspraak met ons te maken, voor meer informatie in uw situatie.

Misschien interessant: