Terug naar overzicht

Het tijdperk van thuisbatterijen is aangebroken – profiteer nu van BTW teruggave🏆!

Algemeen
Leestijd: 2 minuten
Het tijdperk van thuisbatterijen is aangebroken – profiteer nu van BTW teruggave🏆!
Mick Bakker

Geweldig nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van duurzame energie! De overheid zet een fantastische stap in de richting van een groenere toekomst door BTW-teruggave mogelijk te maken op slimme thuisbatterijen🔋.

Dit betekent dat het tijdperk van thuisbatterijen nu echt is aangebroken! Denk eens aan de mogelijkheden: door te investeren in een moderne thuisbatterij kunt u nu profiteren van een aantrekkelijke BTW-teruggave van 21%. Dit is een unieke kans🍀, in lijn met de succesvolle regeling voor zonnepanelen, maar nu exclusief voor uw thuisbatterij.

Wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van dit proces. Sterker nog, wij bieden de mogelijkheid om dit in zijn geheel voor u te doen. Er zijn enkele voorwaarden, zoals het hebben van een dynamisch energiecontract en de juiste aansturing van uw batterij, maar geen zorgen, wij hebben alle ins en outs voor u uitgezocht. Zelfs als u eerder hebt geprofiteerd van de kleine ondernemersregeling voor zonnepanelen, hebben we slimme oplossingen om u te helpen. Bent u enthousiast om deel uit te maken van deze energierevolutie?

Samen zetten we stappen naar een groenere wereld!  Lees meer over BTW-teruggave op thuisbatterijen.

Misschien interessant: