Terug naar overzicht

Even voorstellen… Job

Algemeen
Leestijd: 3 minuten
Even voorstellen… Job
Mick Bakker

Bij Accu Today verwelkomen we graag nieuwe gezichten, en deze keer is het de beurt aan Job! Voor velen is hij misschien al een bekend gezicht, aangezien hij eerder werkte als installateur bij onze zusteronderneming Laadpaal Today. Job heeft daar een schat aan ervaring opgedaan en staat nu te popelen om zijn kennis en enthousiasme in te zetten als accountmanager bij Accu Today.

Wat heeft je gemotiveerd om van Laadpaal Today naar Accu Today over te stappen?
“Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik mijn kennis op een andere manier kon inzetten en direct contact kon hebben met klanten om hen te adviseren.”

Wat vind je het leukste aan werken in de duurzame energiebranche?
“Het mooiste is dat je echt een verschil kunt maken voor de toekomst. Het geeft veel voldoening om te weten dat ik bijdraag aan een duurzamere wereld.”

Job’s expertise in de technische kant van laadpalen maakt hem de ideale persoon om onze klanten te adviseren over de beste batterij oplossingen voor hun thuis. Hij begrijpt als geen ander de behoeften en zorgen van onze klanten en is altijd bereid om dat extra stapje te zetten om te helpen.

Welke ervaringen bij Laadpaal Today neem je mee naar je nieuwe rol als klantadviseur?
“De technische kennis en de klantgerichte benadering die ik daar heb ontwikkeld, zijn essentieel in mijn nieuwe rol. Ik weet precies wat er speelt bij de installatie en het gebruik van laadpalen, wat me helpt om onze klanten beter te adviseren.”

Wat zijn je hobby’s of interesses buiten het werk?
“In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten, vooral voetballen en fitness. Daarnaast breng ik veel tijd door met vrienden“

Zijn overstap naar Accu Today betekent niet alleen een nieuwe rol voor Job, maar ook een kans voor onze klanten om te profiteren van zijn uitgebreide kennis en ervaring. We zijn verheugd om Job in ons team te hebben en kijken ernaar uit om samen te werken aan een duurzame toekomst.

Wat ga je eigenlijk doen bij Accu Today?
“Ik ga aan de slag als accountmanager om mensen te helpen in hun zoektocht naar een geschikte thuisbatterij. Daarnaast gebruik ik mijn installatie-ervaring voor een zo’n passend mogelijk advies richting de klant. Door mijn technische kennis vorm ik een perfecte aansluiting tussen de verkoop en installatie.”

Welkom, Job! We weten zeker dat je een geweldige aanwinst zult zijn voor ons team en onze klanten.

Wilt u ook persoonlijk advies (wellicht van Job) voor uw thuissituatie? Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op!

Misschien interessant: