Terug naar overzicht

Accu Today bij de onthulling van het Kiwatt Experience Center

Algemeen
Partners
Leestijd: 2 minuten
Accu Today bij de onthulling van het Kiwatt Experience Center
Mick Bakker

Bij Accu Today waren wij enorm vereerd om aanwezig te zijn bij de onthulling van het nieuwe Kiwatt Experience Center. Als trotse dealer van de Kiwatt productlijn hadden we de unieke gelegenheid om samen met de eigenaar dit innovatieve centrum te openen. Dit was een bijzondere ervaring en een bevestiging van Kiwatt haar inzet voor duurzame energie en klantgerichte innovatie.

Een stap naar de toekomst
Het Experience Center is een unieke manier om Kiwatt te beleven en te leren kennen. Hier ontdekt u waarom zij pioniers zijn in de energietransitie en hoe de verschillende producten bijdragen aan een duurzamere toekomst. Of u nu een bezoeker bent of een dealer, het Experience Center toont u de laatste ontwikkelingen. Laat u inspireren op het gebied van duurzame energie.

Kiwatt batterij
Ontdek de nieuwste 30 kWh en 110 kWh batterijen, ervaar waarom deze batterijen zo uniek zijn en bekijk hoe zij bijdragen aan een efficiƫnter energiegebruik.

Onze samenwerking
Deze onthulling bevestigt dat Kiwatt en Accu Today voorop blijven lopen in de energietransitie. Samen kunnen wij innovatieve oplossingen aanbieden voor een duurzamere toekomst.

Bekijk hieronder de video van de onthulling:

Misschien interessant: